Een echte bourgondiër weet het

Lekker eten hangt af van omgeving, sfeer en het eten zélf. Bij Chef’s! Food & Drinks weten ze dat ook.

Zonder één van de drie vereisten ontbreekt er iets, is het niet af. Maar nu heb je niet overal invloed op.    

Omgeving
Sommige dingen heb je hier niet: Veluwse bossen, Drentse heide, Friese meren. Daar is niets aan te doen. Maar wat te denken van de Hollandse Biesbosch, de molens van Kinderdijk, de historische Drechtsteden. Allemaal meer dan een bezoek waard. Veel toeristen hebben er een lange vliegreis voor over, maar vanaf Chef’s! Food & Drinks ligt het op een steenworp afstand. Bij wijze van dan. Dus kun je daar prima, na een bezoek aan die bezienswaardigheden, de dag culinair besluiten.

Sfeer
Natuurlijk ben je zelf óók voor een deel verantwoordelijk voor een goede sfeer. Maar Chef’s! Food & Drinks doet er van zijn kant alles aan om het gezellig en speciaal te maken. Uiteraard doen ze dat vooral door te zorgen dat het je qua eten en drinken aan niets ontbreekt.   

Eten en drinken
Het treft als je bourgondiër bent. De gerechten, die bereid worden in een open keuken, bestaan uit verse ingrediënten in een bourgondische stijl: een goed stuk vlees of vis met verse seizoengroenten. Om de kwaliteit van hun eten te laten zien en om uit te leggen wat er op je bord ligt, presenteren ze ter plekke hun producten. Wat drinken betreft, kun je je zeker ook goed laten voorlichten. Chef’s! Food & Drinks heeft een uitgebreide drankencollectie.

En dan is het misschien fijn dat het restaurant gevestigd is in Apollo Hotel Papendrecht. Of sowieso om uit te rusten, na een vermoeiende dag vol indrukken. 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal