Ink & Cuts Festival

Het nieuwe verrassende festival met live muziek, cabaret, dj's, funk, soul, food, drinks en market!  

Zaterdag 15 juni is de 2e editie van het op soul en funk geinspireerde muziek festival waarbij locale artiesten het dak eraf blazen!
Vergezeld met verrasende food stands en een kleine markt voor jonge ondernemers.

Waarom een nieuwe festival? Twee betrokken Papendrechtse ondernemers, Ivan Bendt van River Barbershop en Lex Ringeling van Dikke Inkt Tattoo,  vonden dat het tijd werd voor een gezellig muziekfestival voor volwassenen uiteraard met eten en drinken. De 1e versie van het festival toen nog Dikke River genaamd, was gestart vanuit het idee een leuke dag voor klanten en vrienden daarvan te organiseren. Dit was een daverende dag geworden met een hoog dansgehalte en heerlijk eten. De gasten zorgde voor een gezellige ongedwongen sfeer met een mega vibe. 

De droom van Ivan en Lex is om een jaarlijks terugkerend festival te organiseren waarbij locale muzikanten en podium krijgen, daarnaast kunnen jonge of kleine ondernemers uit Papendrecht zich laten zien op de aanwezige market.

Tijdens deze 2e editie spelen er 2 regionale bands en 2 dj's. Er is een food en fun market met onder andere een Barber, Tattoo informatie, informatie permanente make up, de worstenman, Chi'efs Kitchen, vers fruit en een parfum stand. Kortom alle ingrediënten om er een fantastische dag van te maken.


    

​​​​Het festival heeft ook een primeur, de Papendrechtse Cabaratie Yara van Engelen maakt haar debuut op het Papendrechtse podium. De muziek wordt verzorgd door Dad & The Studs, Diego & Friends, DJ Don Dev en DJ Keller. 

Heb je zelf zin om mee te spelen? Er is een djamsessie gepland waar je gewoon aan mee kan doen!
Tijdstip? Van 17:00 tot 24:00, mis het niet en haal je kaartje in onze shop, aan Westeind 39.  

Kaartjes kosten € 10,00  Contact Dikke Inkt: 06-43208991 River Barber: 06-10373454

  

Alle tips UITagenda Meld je verhaal