Fotowedstrijd Oud-Papendrecht

Hoe was het vroeger? Hoe is het nu? Verwonder je erover hoe Papendrecht is veranderd: www.oud-papendrecht.nl.

‘Toen & Nu’
Het is leuk om te zien hoe ons dorp er vroeger uitzag. En hoe kan dit beter dan foto’s van vroeger en nu naast elkaar te zetten? Dit hebben we in de nieuwe rubriek 'Toen & Nu' gedaan: https://www.oud-papendrecht.nl/toen-nu. In de afgelopen jaren is er zoveel veranderd in ons mooie dorp. Soms weet je gewoon niet meer hoe het vroeger was. Gelukkig hebben we de foto's nog! Maar we zijn op zoek naar méér interessante en leuke plaatjes. 

Fotowedstrijd
Daarom organiseren we een heuse fotowedstrijd. De regels zijn simpel: kies een oude foto uit Papendrecht (van de website oud-papendrecht.nl of uit je persoonlijke fotoarchief) en probeer exact dezelfde foto te maken. Zelfde locatie, maar dan zoals die er nu uitziet.
Het is altijd leuk om delen van de foto uit vervlogen tijden te herkennen en om te zien hoe de omgeving veranderd is. 

Bekendmaking prijswinnaars
Begin volgend jaar staat er een oud-papendrecht.nl-middag gepland, waarbij de prijswinnaars van de fotowedstrijd bekend worden gemaakt. De foto’s kunnen uiterlijk 31 januari 2023 worden ingeleverd en ze worden beoordeeld door een jury die bestaat uit leden van de Stichting Promotie Papendrecht. Ga voor meer informatie naar www.oud-papendrecht.nl/fotowedstrijd of bezoek de facebookpagina van Oud-Papendrecht. Doe mee en win mooie prijzen!

Alle tips UITagenda Meld je verhaal