Koningsdag vier je in Papendrecht

Koningsdag 2018 zit er op. De oranje outfits kunnen weer de kast in. De leukste Koningsdagmomenten op een rij.

Tapperij Tijdloos

Het begon allemaal al op Koningsnacht. Tapperij Tijdloos zorgde weer voor een heerlijke feestavond. We vieren de verjaardag van onze koning met drankjes en dansjes. Lang zal hij leven!  

 

 

Vrijmarkt

Voor de verkopers op de kleedjesmarkt begon Koningsdag al vroeg. De eerste fanatiekelingen veroverden al vroeg in de morgen de beste plek voor hun kleedjes. Er zijn heel veel artikelen van eigenaar gewisseld. Kortom, zeer geslaagd.

 

 

 

 

Live muziek

Op diverse plekken in het centrum van Papendrecht kon je luisteren naar  live muziekoptredens. Op verschillende plaatsen stond een DJ muziek te draaien.

 

 

 

Rondom de muziektent

Hier kon je genieten van een bakje koffie, poffertjes , popcorn en suikerspinnen. De kinderen werden geschminkt in mooie vlinders, prinsen en prinsessen. Ook vlogen er roofvogels rond tijdens de demonstratie van roofvogels.  En de levende standbeelden waren een vermakelijke finishing touch.

 

Marktplein

Op het marktplein kon je genieten van een  hapje en een drankje met een  heerlijk muziekje op de achtergrond. Zo heeft o.a. Excelsior en Smoy op het podium gestaan. Een eyecatcher voor de kinderen was de survival baan en de bungee trampoline. De ouderen kregen van ScootmobielBOB een voorlichting over rollators, met een fanatieke rollator race als gevolg. Dus genoeg activiteiten voor jong en oud!

 

 

 

 

 

 

 

Vuurwerk

Koningsdag werd afgesloten met een vuurwerkshow op het drierivierenpunt.  Een schitterend einde van een prachtige dag. Tot volgend jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal