Speel, lach, kijk en verwonder

Je kunt al heel lang in speeltuin de Wip-Wap een fijne tijd beleven als je jonger dan 13 bent.

The Beatles 
Sinds 1964, het jaar dat the Beatles optraden in het Noord-Hollandse dorp Blokker, beleef je als kind in de speeltuin aan de Tesselschadestraat in Papendrecht de tijd van je leven. De Wip-Wap startte in een tijd waarin de televisie in zwart-wit uitzond en niemand nog van een afstandbediening gehoord had.

Voor ieder wat wils
Sindsdien is er veel veranderd, maar niet alles: ‘kleintjes’ schommelen, wippen en spelen nog steeds in de zandbak tot ze moe zijn, en de ‘al wat groteren’ leven zich nog onveranderlijk uit door te klimmen, knikkeren of te hinkelen. Natuurlijk zou een speeltuin geen speeltuin zijn, wanneer er niet aan de lekkere trek is gedacht. Dus kun je bij de Wip-Wap snoep, drinken en ijsjes kopen.

Verschillende keren gemoderniseerd
In de loop der jaren is de speeltuin verschillende keren gemoderniseerd. Nieuwe toestellen kwamen en oude gingen. Ook werd de grond waarop de toestellen staan, steeds aangepast. De veiligheidseisen veranderden en de speeltuin veranderde mee. De laatste renovatie is begin 2011 voltooid. Vrijwel alle toestellen zijn hierbij vervangen door het nieuwste van het nieuwste op het gebied van speelplezier en veiligheid.

Kom snel eens kijken en laat je verrassen door speeltuin de Wip-Wap, waar tientallen jaren ervaring met kinderen samengaan met hedendaags enthousiasme! Waar kinderen wel 'eight days a week' zouden willen spelen!

Alle tips UITagenda Meld je verhaal