Kids & Cars

15 april

Vanaf 12:55 tot 17:00

Recreatie

Locatie:
Papendrecht


Organisator:
Stichting Tafelronde Alblasserwaard


Contact:
06-30058730
info@kidsandcars.nl


Bezoek de website

Stichting Tafelronde Alblasserwaard, een serviceclub met ondernemende mannen onder de 40 jaar, organiseert op 15 april voor de 8e maal hét evenement dat je niet wilt missen: Kids & Cars.

Vele Ferrari’s, Porsche’s, Mclarens, Aston Martins en andere heuse sportcars rijden net als de voorgaande edities een route door de regio waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht.

Voor de 8e keer
De toertocht met sportcars wordt voor de 8e maal georganiseerd. “In 2014 hebben we de eerste editie georganiseerd en door Corona hebben we helaas 1 editie moeten overslaan. We vinden het fantastisch om dit jaar een super-editie neer te zetten en we verwachten de grootste collectie sportcars van alle edities bij elkaar. Maar we doen het natuurlijk voor de kinderen, die willen we een zorgeloze middag bezorgen met een grote lach op het gezicht.

Als serviceclub doneren we niet alleen financiële middelen aan goede (regionale) doelen maar is het ook fijn om met zo’n grote groep enthousiaste mannen een dergelijk evenement te kunnen organiseren. We hopen ook net als vorig jaar weer een mooi bedrag over te houden, wat deze editie ten goede komt aan de Voedselbanken van ons verzorgingsgebied”, aldus Gerben van der Veen, PR functionaris van Kids & Cars 2023.

Gezamenlijk startschot
Het gezamenlijke startschot voor Kids & Cars 2023 wordt weer gegeven bij Landvast in Alblasserdam om 12.55 uur door de burgemeesters van de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht.

Het programma vind je HIER.

Gewijzigde route
Vanwege diverse wegwerkzaamheden is de route dit jaar iets anders dan gebruikelijk. Bij Hardinxveld-Giessendam wordt een groter rondje door de polder gemaakt omdat de Spoorweg is afgesloten. Bij Papendrecht is de Veerweg voor de Witte brug gedeeltelijk afgesloten. De stoet gaat daarom via de Oostpolder en de Wilgendonk naar de Meent.

Aanmelden
Vanaf heden is het mogelijk om kinderen aan te melden voor het evenement. Dit kan via www.kidsandcars.nl. Toekenning gebeurt op volgorde van binnenkomst en vol=vol.

Voor meer informatie kijk je op 'Bezoek de website'.