Mastreechter Staar Wie Sjoon Oos Limburg Is

16 april

Vanaf 14:30 tot 16:30

Recreatie

Locatie:
Papendrecht
Van der Palmstraat 4


Organisator:
Theater De Willem


Prijs:
€ 25,00


Contact:
078-6158226
reserveren@theaterdewillem.nl


Bezoek de website

Het beste van twee werelden! De mannen van de Mastreechter Staar trakteren je op geheel eigen wijze: je hoort en ziet bekende maar ook minder bekende en toch verrassende werken uit opera, operette en musical.

En je wordt verrast met muziek en een sfeer die kenmerkend is voor de zuidelijkste provincie van ons land: de historie, het dialect, het bourgondische… het komt allemaal aan bod. Een ode aan het geliefde Limburg, hoe kan het ook anders, in Wie Sjoon oos Limburg Is.

De Mastreechter Staar  is opgericht in 1883 en groeit nog steeds. Onder leiding van dirigent Frederik Verhooghe wordt gezongen uit opera, operette en musical. Maar ook het typisch Limburgse repertoire komt aan bod. Wat een muzikale rijkdom met al die zangers op het podium.

Eigenlijk hoef je dit jaar niet meer naar Limburg te komen, Limburg komt immers naar jou toe!

En óók aan de inwendige mens wordt op een heel speciale manier gedacht!

High Tea
Wij maken jouw bezoek aan De Willem graag compleet met onze High Tea. Dus kom voorafgaand of na afloop van een voorstelling gezellig met vriendinnen, opa en/of oma, moeder, zus of iemand anders genieten van liters thee en zoete en hartige hapjes.

Een perfecte mogelijkheid om onbeperkt bij te kletsen en te genieten van een prachtige voorstelling.

Bestellen
De High Tea is per persoon € 17,00. De High Tea kan online worden toegevoegd tijdens het bestellen van toegangskaarten.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je toch een High Tea? Stuur dan een mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. We ontvangen graag het aantal personen en de datum van de voorstelling.

De High Tea is tot een week voorafgaand aan de voorstelling te reserveren.