Muziekfeest Op Het Plein

06 juli

Vanaf 14:30 tot 16:00

Recreatie

Locatie:
Papendrecht
Rembrandtlaan 206


Contact:
06-39678964
info@excelsiorpapendrecht.nl


Bezoek de website

Voor de derde keer organiseert Muziekvereniging Excelsior het ‘Excelsior Muziekfeest Op Het Plein’. Dit populaire evenement belooft opnieuw een heerlijke muzikale zomerse middag te worden, vol met live optredens en gezelligheid.

Het gratis feest vindt plaats op het plein voor het verenigingsgebouw van Excelsior en is toegankelijk voor iedereen.

Optredens en Muziek
Het ‘Excelsior Muziekfeest Op Het Plein’ vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 juli. De festiviteiten beginnen om 14.30 uur met een optreden van het Groot Orkest van Excelsior.

Vervolgens kunnen de bezoekers genieten van non-stop muziek van de diverse groepen en orkesten die de vereniging rijk is. Van slagwerkgroepen tot het koor en orkesten, het programma biedt voor ieder wat wils.

De volledige line-up is te bekijken op 'Bezoek de website'.

Eten en Drinken
Bij een feest hoort natuurlijk ook lekker eten en drinken. Tussen 14.30 en 16.00 uur zorgt Patatpret.nl voor heerlijke, vers gebakken frietjes.

Daarnaast is de bar geopend en zijn er diverse drankjes verkrijgbaar om de dorst te lessen.

Gezelligheid voor Jong en Oud
Het 'Excelsior Muziekfeest Op Het Plein' is een evenement voor jong en oud. Of je nu komt voor de muziek, de gezelligheid, of gewoon voor een lekker frietje, er is voor iedereen iets te beleven.

Lokale Verbondenheid
Excelsior heeft met dit evenement de intentie om de lokale gemeenschap samen te brengen en de liefde voor muziek te delen.

Het evenement biedt een platform voor de talenten van Excelsior om zich te presenteren aan het publiek en draagt bij aan de levendigheid en cohesie binnen Papendrecht.

Mis het niet! Zet zaterdag 6 juli in je agenda en kom genieten van een onvergetelijke middag vol muziek en plezier bij het 'Excelsior Muziekfeest Op Het Plein'.