Excelsior Swing When You're Winning

03 juni

Vanaf 20:15 tot 22:30

Recreatie

Locatie:
Papendrecht
Van der Palmstraat 4


Prijs:
€ 17,50


Contact:
078-6158226
reserveren@theaterdewillem.nl


Bezoek de website

Met ‘Swing When You’re Winning’ reis je samen met Het Groot Orkest van Excelsior onder leiding van dirigent Ruud Welle naar het New York van de 60’s, 70’s en 80’s. De roemruchte tijd waarin crooners zoals Frank Sinatra en Tony Bennett hun hoogtijdagen vierden.

Het orkest doet dit niet alleen, maar samen met niemand minder dan DE crooner van de lage landen: Dennis van Aarssen.

Vanaf het moment dat Dennis van Aarssen de jury van The Voice of Holland omverblies met zijn vertolking van Sinatra’s ‘That’s Life’ veranderde zijn leven compleet. Hij won de finale van het populaire tv-programma, maakte een debuutplaat en nam in 2020 een prestigieuze Edison Jazz in ontvangst, de oudste muziekprijs van ons land.

Inmiddels reist de succesvolle zanger stad en land af met zijn eigen theatershow, maar op 3 juni staat hij samen met Het Groot Orkest van Excelsior in theater De Willem.

Het belooft een swingende avond te worden met bekende hits zoals onder andere ‘New York, New York’ en ‘That’s Life’. Maar Dennis zal zich samen met het orkest ook aan zijn eigen hits wagen zoals ‘Strawberry Moon’ en ‘This Too Shall Pass’.

De crooner liefhebbers zullen dan ook zeker aan hun trekken komen. Maar zoals je inmiddels van je eigen Excelsior gewend, bent wordt het een avond vol afwisseling en zal het orkest de muzikale uitstapjes ook deze keer zeker niet schuwen.

Kortom, 3 juni wordt een avond om nooit te vergeten!