Rob Agerbeek In Concert

2 oktober

Vanaf 14:30 tot 16:30

Recreatie

Locatie:
Papendrecht
Van der Palmstraat 4


Organisator:
Theater De Willem


Prijs:
€ 20,00


Contact:
078-6158226
reserveren@theaterdewillem.nl


Bezoek de website

Pianist Rob Agerbeek heeft een lange carrière, met veel concerten en veel plaatopnames. Sinds 1954 rolde hij spontaan van de ene jazzformatie in de andere.

Hij speelde met zijn eigen kwartet, de Peggy Miller Band; jazz- en dansorkest dat speelde voor Amerikaanse militairen in Duitsland en Frankrijk, The Diamond Five, het Don Byas Quartet, het Rob Agerbeek Quintet, Dutch Swing College Band.

Daarnaast begeleidde Rob met zijn trio grote jazz legendes waaronder de saxofonisten Ben Webster, Hank Mobley, Dexter Gordon, George Coleman, Johnny Griffin en Gene Ammons.

Ook deed hij in 1976 een Europese tournee met Art Blakey and The Jazz Messengers.  

Zijn trio is een graag geziene groep die op alle concertpodia en festivals heeft opgetreden. Rob zelf is een legende geworden.

Rob Agerbeek piano, Erik Albjerg contrabass en Tjeerd Klapwijk drums.

High Tea
Wij maken jouw bezoek aan De Willem graag compleet met onze High Tea. Dus kom voorafgaand of na afloop van een voorstelling gezellig met vriendinnen, opa en/of oma, moeder, zus of iemand anders genieten van liters thee en zoete en hartige hapjes.

Een perfecte mogelijkheid om onbeperkt bij te kletsen en te genieten van een prachtige voorstelling.

Bestellen
De High Tea is per persoon € 17,00. De High Tea kan online worden toegevoegd tijdens het bestellen van toegangskaarten.

Heb je al kaarten voor de voorstelling en wil je toch een High Tea? Stuur dan een mail naar reserveren@theaterdewillem.nl. We ontvangen graag het aantal personen en de datum van de voorstelling.

De High Tea is tot een week voorafgaand aan de voorstelling te reserveren.