Van Hoorne Producties Kikker Is Verliefd

26 maart

Vanaf 14:30 tot 15:30

Recreatie

Locatie:
Papendrecht
Van der Palmstraat 4


Organisator:
Theater De Willem


Prijs:
€ 19,50


Contact:
078-6158226
reserveren@theaterdewillem.nl


Bezoek de website

Speelduur: 60 minuten zonder pauze

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al ruim 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk!

Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater. In de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical Kikker is verliefd!

Duik je mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur!

Tijdens deze familievoorstelling voelt Kikker zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen.

Maar wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: Hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

De voorstelling Kikker is verliefd! is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs. Het is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor.

Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.