De Ertepeller

10 mei

Het culinaire hart van Papendrecht

Waar chef Arjan Kuipers en gastheer Mark van den Berg hun gasten culinair in de watten leggen. Waar je bovendien geniet van het adembenemende uitzicht op het drierivierenpunt. Of je nu met je relatie in hun bistro of restaurant zit.

Bistro
In de bistro schuif je aan voor een lekkere kop koffie, een goed glas wijn, een snelle lunch, en kun je uit een keuzemenu kiezen. Hiervoor is de Ertepeller sinds 2018 door Michelin onderscheiden met het prijs-kwaliteitkeurmerk 'Bib Gourmand'. Dit wordt uitgereikt aan restaurants waarvan zij vinden dat ze een kwalitatief goed menu aanbieden onder de 37 euro. Wat ook goed en vooral gezellig aanvoelt, is de huiselijke, knusse sfeer, waardoor je je direct welkom voelt. 

Restaurant
In het restaurant kun je genieten van mooie producten en delicate wijn-spijscombinaties.De kookstijl van Arjan Kuipers is modern met een klassieke basis, waarbij hij graag met seizoenproducten werkt die zoveel mogelijk uit de regio komen. De inrichting van het restaurant is warm, en een schitterende kunstcollectie maakt het geheel af. Samen met de sommelier zorgt de bediening voor een heerlijk culinair middagje of avondje uit.

Laat je dus eens verwennen en kom naar de Ertepeller, dat volgens Michelin zijn sporen al heeft verdiend.