Koop lokaal

Papendrecht verrast met winkels, horeca en bedrijven waar mensen gezellig kunnen shoppen, heerlijk kunnen eten en ontspannen, elkaar ontmoeten en zaken doen. Papendrecht heeft verrassend veel te bieden en staat bol van bedrijvigheid. En dat mag gezien worden!
 

Waarom Koop lokaal?

Met Koop lokaal worden consumenten gestimuleerd om hun aankopen in Papendrecht te doen en zo de lokale ondernemers te steunen. Door leuke en verrassende teksten op verschillende uitingen stimuleren en enthousiasmeren wij mensen om in Papendrecht te shoppen, de horeca te bezoeken en andere ondernemers op te zoeken. 
 

Wat doen we?

In het begin van de campagne hebben we de tam tam in de regio goed laten klinken door een half jaar lang met onze verrassende teksten reclame te maken op tal van social media kanalen, deze website, kranten, 3 LED-schermen, abri's en via de Papendrecht Verrast app. Omdat Koop lokaal actueel blijft zijn de gemaakte ansichtkaarten, posters en social-media uitingen nog steeds verkrijgbaar. Nieuwsgierig naar de ansichtkaarten? Bekijk ze hier!

 

Als ondernemer kun je meedoen aan deze actie. Graag zelfs!

Op deze site stellen we verschillende posters, kaarten en social media uitingen beschikbaar om in je winkel of zaak te hangen, uit te delen en online te delen. Help jij ons mee om promotie te maken?
• Wil jij een leuke actie doen met bepaalde ansichtkaarten en deze meegeven aan jouw klanten? Of postertjes bestellen voor in je zaak? Bestel ze hier
• Download hier digitale posters om op je site te zetten of zelf te printen
Download hier social media posts

 

En... verras als ondernemer de inwoners en bezoekers van Papendrecht via de app!

Als Papendrechtse ondernemer heb je de mogelijkheid om een leuke actie of aanbieding in de vorm van een gift in de Papendrecht Verrast app en op de site te plaatsen en hiermee zichtbaar te zijn voor inwoners en fans van Papendrecht. Heb je dit nog niet en ben je geïnteresseerd? Mail ons via info@papendrechtverrast.nl
 

 

    Wie zit hier achter?

Deze campagne is opgezet door de gemeente Papendrecht in samenwerking met Papendrecht Verrast en is onderdeel van het stimuleringspakket dat de gemeente heeft vastgesteld om ondernemers te ondersteunen in en na de coronacrisis.