Koop lokaal

Papendrecht verrast met winkels, horeca en bedrijven waar mensen gezellig kunnen shoppen, heerlijk kunnen eten en ontspannen, elkaar ontmoeten en zaken doen. Papendrecht heeft verrassend veel te bieden en staat bol van bedrijvigheid. En dat mag gezien worden!
 

Waarom een Koop lokaal actie?

Met de Koop lokaal campagne worden consumenten gestimuleerd om hun aankopen in Papendrecht te doen en zo de lokale ondernemers te steunen. Door leuke en verrassende teksten op verschillende uitingen stimuleren en enthousiasmeren wij mensen om in Papendrecht te shoppen, de horeca te bezoeken en andere ondernemers op te zoeken. 
 

Wat gaan we doen?

Uiteraard de tam tam in de regio goed laten klinken door een half jaar lang met onze verrassende teksten reclame te maken op tal van social media kanalen, deze website, kranten, 3 LED-schermen, abri's en via de Papendrecht Verrast app. Daarnaast bezoekt ons promoteam een aantal keer de winkelcentra in Papendrecht om flink promotie te maken en unieke collectorsitems ansichtkaarten uit te delen. Nieuwsgierig naar de ansichtkaarten? Bekijk ze hier!

 

Jij, als ondernemer kunt meedoen aan deze actie. Graag zelfs!

Op deze site stellen we verschillende posters, kaarten en social media uitingen beschikbaar om in je winkel of zaak te hangen, uit te delen en online te delen. Op verschillende momenten, zoals bijvoorbeeld met de feestdagen worden er steeds nieuwe verrassende teksten (slogan's) beschikbaar gesteld. Houd dus deze site in de gaten!
Help jij ons mee om promotie te maken?
• Wil jij een leuke actie doen met bepaalde ansichtkaarten en deze meegeven aan jouw klanten? Of postertjes bestellen voor in je zaak? Bestel ze hier
• Download hier digitale posters om op je site te zetten of zelf te printen
Download hier social media posts

 

En... verras als ondernemer de inwoners en bezoekers van Papendrecht via de app!

Als Papendrechtse ondernemer heb je de mogelijkheid om een leuke actie of aanbieding in de vorm van een gift in de Papendrecht Verrast app en op de site te plaatsen en hiermee zichtbaar te zijn voor inwoners en fans van Papendrecht. Heb je dit nog niet en ben je geïnteresseerd? Mail ons via info@papendrechtverrast.nl
 

En... we hebben jou als inwoner of fan van Papendrecht keihard nodig bij deze campagne!

De eerste verrassende teksten zijn door ons verzonnen, maar volgende teksten worden slogan's vanuit het hart van Papendrecht. We houden tijdens de campagne een wedstrijd waarbij inwoners, ondernemers en fans van Papendrecht hun zelfbedachte Koop lokaal teksten in kunnen sturen. De leukste inzendingen worden gebruikt in de campagne. Hoe tof is dat, je eigen tekst in de campagne en op de LED-schermen? En... ondernemers mogen een te gekke slogan insturen die slaat op hun eigen winkel of bedrijf. Ook hiervan gaan we de leukste inzendingen gebruiken voor de Koop lokaal campagne! 
 

Leuke prijzen!

De makers van de allerleukste teksten worden verrast met een Koop lokaal Papendrecht Pakket. De ondernemers met de leukste ondernemers-slogan's krijgen een heleboel gratis promotie.
 

Heb jij een verrassende tekst?

Verzin jij een superleuke en verrassende tekst voor deze campagne? De voorwaarde is dat deze tekst zelfbedacht is en uit maximaal 10 woorden bestaat. Mail deze, voorzien van je naam, telefoonnummer en leeftijd naar: info@papendrechtverrast.nl.
Deze prijzenactie loopt tot mei 2022. 
 

Laat je inspireren, dit zijn de eerste teksten:

    Wie zit hier achter?

Deze campagne is opgezet door de gemeente Papendrecht in samenwerking met Papendrecht Verrast en is onderdeel van het stimuleringspakket dat de gemeente heeft vastgesteld om ondernemers te ondersteunen in en na de coronacrisis.

De looptijd van de campagne is van november 2021 tot half juli 2022.