Wat doen wij?

In Papendrecht zijn wekelijks fantastische evenementen en activiteiten te beleven voor jong en oud, maar ook voor inwoners van de Drechtsteden. Vanaf nu zijn al deze activiteiten, evenementen en tips verzamelt op deze website. Zo hoef je niets meer te missen. 

Samenwerking
Dit was precies de reden waarom een groep het initiatief van Papendrecht Verrast zijn begonnen in samenwerking met de gemeente Papendrecht en ondernemers uit Papendrecht. Gezamenlijk willen zij met de inwoners uit Papendrecht en omgeving de activiteiten en evenementen beter bekend maken bij iedereen. Help jij mee?
Wil jij meehelpen aan het initiatief van Papendrecht Verrast door een evenement aan te melden of om een tip door te geven of misschien wil je stage lopen? Neem dan contact op met info@papendrechtverrast.nl.

Stichting Promotie Papendrecht
Achter Papendrecht Verrast zit Stichting Promotie Papendrecht. Een groep die bestaat uit ondernemers, marketeers en professionals die streven het initiatief met alle betrokken uit te werken. De organisatie van de stichting bestaat uit:

Robert Snel (voorzitter)
Peter Deege (penningmeester)
Wouter Timmer (vice-voorzitter)
Daniëlle Matena (algemeen bestuurslid)
Wietske Pietersma (algemeen bestuurslid)
Caroline den Ouden-Huijgen (algemeen bestuurslid)
Mariëlle Stolker (coördinator)
Frans Spaanstra (journalist, contentredacteur)

Lees hier de Privacy Verklaring van de Stichting Promotie Papendrecht voor o.a. onze website en app.

Lees hier het verslag van de Evenementen Inspiratie Avond!