Promotie Papendrechtse ondernemingen

11 maart

De stichting Promotie Papendrecht die bestaat uit betrokken Papendrechtse vrijwilligers, onder wie ondernemers en marketing- en communicatieprofessionals, timmert onder de merknaam Papendrecht Verrast al een paar jaar aan de weg.

Om inwoners van en bezoekers aan Papendrecht bewust te maken van het veelzijdige aanbod aan activiteiten, evenementen, horecagelegenheden, winkels en mooie verenigingen in Papendrecht. 

Website, social media en ledschermen
Dit doen we via onze website: www.papendrechtverrast.nl, waarop onder meer de UITagenda en Tips een belangrijke plaats innemen, social media en onze ledschermen. Hiermee bereiken we meer dan 17.500 bezoekers per dag. Daarnaast verleiden we met flyers, een speeltuinroute, een horecaoverzicht en een goede vindbaarheid op google, inwoners en bezoekers actief naar ons inmiddels complete mediaplatform.

Ondersteuning Papendrechtse ondernemingen
Nu zijn wij als stichting klaar om de mooie Papendrechtse ondernemingen nog beter te helpen en deze verrassend en actief te ondersteunen. Hiertoe introduceren wij onze interactieve Papendrecht Verrast App en breiden we via Papendrecht Verrast in Business onze promotie uit van bedrijven in Papendrecht.

Papendrecht Verrast App
Met de Papendrecht Verast App, bedoeld voor alle Papendrechtse ondernemingen en verenigingen, zet je jezelf in de spotlight bij inwoners van en bezoekers aan Papendrecht, collega-ondernemers en regionale bedrijven. Dit doe je door een ‘cadeautje of ‘actie’ (‘gift’) – denk bijvoorbeeld aan 10 procent korting of een tweehalenéénbetalen-actie – aan onze app toe te voegen. Degenen die bij jouw bedrijf langslopen, kunnen in de Papendrecht Verrast App jouw bedrijf op een kaartje zien en direct ook wat je eventueel voor leuke aanbieding hebt.

Hoe doe je mee?
Wij nodigen je graag uit om de link naar jouw aanbieding of webpagina voor de Papendrecht Verrast App te mailen naar business@papendrechtverrast.nl. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Als jouw bedrijf geen actie- of cadeaupagina op de website heeft, maken wij die met plezier voor je aan op de speciale Business-pagina van www.papendrechtverrast.nl. Stuur dan je naam, logo, omschrijving van je bedrijf, contactgegevens en een aantal mooie foto’s naar info@papendrechverrast.nl.

Papendrecht Verrast in Business
Papendrecht Verrast in Business helpt alle Papendrechtse ondernemers om zich te profileren.Op www.papendrechtverrast.nl is de speciale Papendrecht Verrast in Business-pagina; voor netwerken, ondernemers, nieuwe bedrijven, innovaties, vlogs en blogs. Als mensen weten wat er in Papendrecht mogelijk is, hoeven ze daarbuiten niet te zoeken en worden er zoveel mogelijk zaken in Papendrecht gedaan.

Samen maken we Papendrecht nog aantrekkelijker en zorgen we dat we klanten en relaties boeien en binden, en verleiden in ons mooie Papendrecht. Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen door te mailen naar business@papendrechtverrast.nl.