Barend Romijn

Barend Romijn Electro Speciaalzaak is de eerste winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht Lente 2023.

Op donderdagmiddag 15 juni is Jasper ’t Jong van Barend Romijn Electro Speciaalzaak overvallen door Sophia de Keizer, wethouder financiën, economie en communicatie, en Sinus Lammers, voorzitter van de jury van de Ondernemers Award Papendrecht. 
 

Winnaar 
Op deze zonnige middag werd de speciaal ontworpen award aan Jasper ’t Jong overhandigd als eerste winnaar van de Ondernemers Award Papendrecht. Sophia de Keizer reikte de award uit, vergezeld van een bos bloemen. Sinus Lammers bood de oorkonde en het juryrapport aan en lichtte toe waarom Barend Romijn de prijs heeft gewonnen. 

Lente Award 
De jury looft elk seizoen een prijs uit aan een Papendrechtse ondernemer die zich positief onderscheidt, en de eerste prijs, de Lente Award, is voor Barend Romijn. In het juryrapport wordt de electro-speciaalzaak vooral geprezen om zijn goede service en meedenken met zijn klanten. Zijn oprechte adviezen zorgen ervoor dat zijn klanten loyaal worden. En Barend Romijn valt hiermee, als echt Papendrechts bedrijf zonder landelijk opererend filiaal, positief op.

Aaichie 
De award is ontworpen door het organisatiecomité van Papendrecht Verrast en is vormgegeven door scheepswerf Matena. En met een kei van Vego als sokkel en een door schoenmaker Westpolder en Hazona vervaardigd naamplaatje is het een unieke Aaichie geworden. Gemaakt vóór en dóór Papendrechters. 

Wil jij de jury inspireren met mooie Papendrechtse bedrijven, waarvan jij vindt dat ze in aanmerking komen voor een Award? Kijk dan op www.ondernemersawardpapendrecht.nl en neem contact op met de jury. Geef ook aan waarom je dat bedrijf wilt nomineren.

Houd de media in de gaten om te ontdekken wie de winnaar is van de Zomer Award, om te weten wanneer je kunt stemmen voor de Jaar Awards en voor meer informatie over de uitreiking van de Jaar Award rond de Dag van de Ondernemer. 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal