Eén strike maakt nog geen zomer

Je moet immers nog negen keer gooien, eer een bowlingpartij afgelopen is. 

Bij Wok Planet & The Bridge kun je laten zien wat je in huis hebt. Maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid. Bowlen doe je, tenzij je een professioneel bowler bent, niet elke week. En het niveau heeft daar zeker onder te lijden, wat veel eerder hilariteit tot gevolg heeft dan chagrijn. Het plezier begint al wanneer je de speciale bowlingschoenen aantrekt, die op de een of andere manier toch altijd anders zitten dan je zou willen. 

Banen en ballen
Of je nu goed speelt of slecht, aan de zes bowlingbanen van Wok Planet & The Bridge zal het zeker niet liggen. Die zijn zoals ze horen te zijn: 18,3 meter lang en 1,05 meter breed. Met aan beide kanten een goot. Waar je wél uit kunt kiezen, zijn de verschillende bowlingballen; verschillend qua kleur en verschillend qua gewicht. Het is belangrijk dat je met de juiste bal gooit, aangezien dit je spel beïnvloedt. Niet te licht, niet te zwaar en met gaten waar je vingers goed in passen. Om uit te vinden welk gewicht geschikt is, moet je de bal vijf seconden op je hand houden; met gestrekte arm. Lukt dit niet, dan is de bal te zwaar. Gaat het te gemakkelijk, dan is de bal te licht. 

Bar
Wanneer je al een tijd aan het bowlen bent, komt onvermijdelijk het moment dat je dorst krijgt en wat vermoeid raakt van de inspanning. Je wilt immers later, bijvoorbeeld tijdens de wokbowling, nog eens terug kunnen komen op die strike of, op zijn minst, op die spare die je gegooid hebt. Gelukkig kun je tijdens het bowlen bij Wok Planet & The Bridge aan de bar terecht voor een drankje, waarvan je, wanneer de anderen ‘aan de bal’ zijn, kunt genieten. 

Wokken
Waarvan je ook kunt genieten, nadat alle ballen zijn gegooid en je de strijdbijl begraven hebt, is om met je medebowlers een hapje te eten. En waar kun je dat beter doen dan op het strijdveld zelf! Bij Wok Planet & The Bridge kun je uit verschillende soorten vlees, gevogelte, vis en groenten je eigen gerecht samenstellen, om het daarna aan de wokkok te geven die het voor je klaarmaakt.

En zo volgt ontspanning op inspanning. Met of zonder die strike waarnaar je wellicht onbewust op jacht was. Maar dat maakt dan niet meer uit. Kom ook eens naar Wok Planet & The Bridge en ervaar dat je voor een leuk dagje uit niet in de file hoeft te staan. Bowlen kun je heel goed in Papendrecht.

Alle tips UITagenda Meld je verhaal