Speeltuinroute Papendrecht

Ontdek de leukste speelplaatsen op deze pagina en bezoek ze allemaal!

Ontdek de leukste 20 speeltuinen in Papendrecht
 

Ben jij op zoek naar de leukste, grootste en unieke speeltuinen in Papendrecht? Ontdek de leukste speelplaatsen op deze pagina en bezoek ze allemaal! Ideaal voor kinderen tot 14 jaar en hun ouders.
 

1. Speeltuin De Wip-Wap ***** 
Een van de twee officiële speeltuinverenigingen van Papendrecht. Er kan geschommeld, gewipt, geklommen en in de zandbak gespeeld worden. Ook zijn er knikkerpotjes, een hinkelbaan en een tafeltennistafel. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie.

2. Speeltuin Vondelpark *****
Een ruime, op natuurgras gelegen en van bomen voorziene speeltuin. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie.

3. Speeltuin Westpolder ****
De ruime, op natuurgras gelegen speeltuin ligt in een rustige woonwijk. Hier kunnen kinderen van verschillende leeftijden ongestoord spelen. Klik HIER voor meer informatie.

4. Speeltuin Molenveld ***** 
Een heel ruime, op natuurgras aangelegde en met bomen omzoomde speeltuin met daarbij ook een groot voetbalveld. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie.

5. Speeltuin De Leilinde ****
Een grote, mooi aangelegde speeltuin die in een rustige woonwijk ligt. Voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

6. Speeltuin Schoolplein **** De bij de basisscholen De Knotwilg en Prins Floris gelegen speeltuin heeft verschillende voornamelijk op kunstgras staande speeltoestellen, een ruim speelplein en een omheind veldje waar gevoetbald kan worden. Voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

7. Speeltuin 't Pleintje ***
Een betegelde speeltuin die in een rustige woonwijk ligt. De speeltoestellen staan op een kunststof ondergrond. Voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

8. Speeltuin Wilgendonk **** 
Wilgendonk heeft verschillende op natuurgras staande speeltoestellen. Daarnaast ligt een groot voetbalveld met twee doelen erop. Voor ouders en de kinderen die even uit willen rusten, staan er bovendien bankjes. Klik HIER voor meer informatie. 

9. Speeltuin 't Hofje ***
Een ruim opgezette speeltuin gelegen in een rustige woonwijk. Voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

10. Speeltuin Tegen d' N3 ***
Een erg ruime, omheinde speeltuin op natuurgras, waarvan alleen de speeltoestellen op kunststof staan. Voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

11. Speeltuin 't Binnenhof ****
Een erg ruime en afgelegen speeltuin, met verschillende op kunstgras staande speeltoestellen. Voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

12. Speeltuin Zuidpark ***** 
Een erg grote, afgelegen speeltuin op natuurgras waar veel speeltoestellen voor verschillende leeftijden op staan. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

13. Speeltuin Boeieraak *** 
Een in een rustige woonwijk gelegen speeltuin op een veld van natuurgras. Voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

14. Speeltuin Schoolplein *****
Een erg ruim opgezette speeltuin met omheining en gelegen in een rustige woonwijk. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

15. Speeltuin Bij 't Zwembad ***** 
Het bekende deel zijn het skatepark en de naastgelegen voetbalkooi. Het nieuwste deel is de speelplaats die ligt aan de andere kant van dezelfde parkeerplaats. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

16. Speeltuin De Zonnebloem ***** 
Een grote speeltuin in beheer van een vereniging. Voor slechts €1,- per keer is er meer dan genoeg vertier. Gelegen achter de Sterflat in de 'Bloemenbuurt'. Voor kinderen 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

17. Speeltuin Kinderboerderij ****
De in Kinderboerderij De Papenhoeve gelegen speeltuin is ruim opgezet. Hier kunnen kinderen spelen op verschillende speeltoestellen en, wanneer zij dat willen, uitrusten op de aanwezige bankjes. Klik HIER voor meer informatie. 

18. Speeltuin Schoolplein *** 
De ruim opgezette speeltuin met daarnaast een stenen voetbalveldje is gelegen in een rustige woonwijk. Hier kunnen kinderen van verschillende leeftijden ongestoord spelen en voetballen. Klik HIER voor meer informatie. 

19. Speeltuin Om 't Hoekje ***
Een ruim opgezette speeltuin met omheining, gelegen in een rustige woonwijk. Voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Klik HIER voor meer informatie. 

20. Speeltuin De Verstopplek ***
Een ruime en afgelegen speeltuin met verschillende op kunstgras staande speeltoestellen. Voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Klik HIER voor meer informatie.

Download hier de speeltuinroute!
 

 

Alle tips UITagenda Meld je verhaal