Beer and Food Festival

17 juni

Vanaf 14:00 tot 21:00

Recreatie

Locatie:
Papendrecht
Marktplein


Organisator:
Tafelronde 140 Alblasserwaard


Bezoek de website

Proeven, ontdekken, beleven, je doet het allemaal op het 1e Beer and food Festival in Papendrecht. Dompel jezelf onder in de vele (speciaal)bieren, foodtrucks, live muziek en geniet van een relaxte sfeer.

Alle dingen die het leven zo mooi maken vind je op 17 juni a.s. op het Marktplein in Papendrecht.

Met trots organiseert Tafelronde 140 Alblasserwaard voor de eerste maal een Beer and Food Festival. Tijdens dit evenement kun je niet alleen speciaalbier proeven, maar je kan ook in gesprek gaan met de ambachtelijke brouwers in kwestie, die met plezier en liefde over hun vak vertellen.

Op het festival zullen diverse food stands van lokale (horeca)ondernemers aanwezig zijn, zodat je tijdens het festival mooie combinaties van lekker eten en prachtig bier kan ontdekken. 

Het festival vrij toegankelijk voor jong en oud.

Met munten (€ 1,50 per stuk) kan er los wijn, fris en eten worden gehaald. Maar om te kunnen genieten van de heerlijke speciaalbieren, koop je een ticket en krijg je een proefglas plus 3 munten om mee te starten. Op het marktplein zijn spoelpunten aanwezig om je glas te reinigen. 

Een Early Bird ticket a € 10,00 is vanaf nu verkrijgbaar via de website (na 31 mei en aan de kassa geldt de reguliere prijs van € 12,50). Ook is het mogelijk om een VIP-tafel te reseveren voor 8 personen. 

Tafelronde 140 Alblasserwaard bestaat uit ondernemende mannen in de leeftijd tot 40 jaar. Zich inzetten voor de maatschappij zit in het DNA van de club. Met de organisatie van dit evenement hopen ze geld op te kunnen halen voor De Peperhoeve Wonen & Zorg, in Oud-Alblas. Deze instelling biedt een thuis voor mensen met een verstandelijke beperking en wil graag verduurzamen met het plaatsen van zonnepanelen. 

Onder andere Restaurant Il Mercato, De Urban Streetfood Bar, De Vershoek, Restaurant Jut & Jul, Gebo Gelato, Fritella zullen op het festival aanwezig zijn.

Voor meer informatie en het bestellen van tickets ga je naar 'Bezoek de website'.